alsó madárfogás Creative Commons License 2015.08.14 0 0 2545

Az nagyon is lehet objektív, hogy kijelentjük, értelmetlen pénzherdálás 10 milliárdot kiszórni könnyen megrongálható, egyébként sem teljesen zárt, mellette embertelen, középkori akadályokra (és primitív, átlátszó dolog magyar nyelvű óriásplakátokkal "üzenni a tiltott hátrátlépőknek", továbbá ezeket a feliratokat külföldre importálni - de ez szerencsére ezek már tényleg semmiféle módon nem kapcsolódik a közlekedési témákhoz, és fel sem merült errfelé); de mivel te nem így gondolod, ebből nálad az következik, hogy aki ezt leírja, az a véleményét közli, szubjektív és elfogult.

Tehát ugyanazt kérem tőled is, mint a másik jó ismerősömtől: ne hidd, hogy a te véleményed és a te forrásod lehet az egyedül hiteles és igaz, és az általad preferált cselekvés a kizárólagosan jó megoldás.

Ha ettől el tudsz vonatkoztatni, már nem is lesz annyira felháborító az idézett szöveg. De persze tudom, iszonyatosan nehéz lenne, ezért nem is várom el. Tőled sem, hiába követeled épp ezt teli torokból, az egyetlen és megfellebezhetelen igazad biztos tudatában. :-)

Kerekedj felül azon, hogy akadhat olyan, aki a bántó és aljas ostobaságot bántó és aljas ostobaságnak nevezheti. Ha megengeded, te is megteheted ugyanezt, máskor is. Szerintem jó ez így.

Előzmény: nazareth (2544)