Pálinkás Alex Creative Commons License 2015.08.10 0 1 113404

Ne étolajat. Az jó a rántott húsnak.

Kérdezd meg az asszonyt, hogy volt-e már olyan, hogy sütötte a rántott húst és habzott az olaj.

Az olajban is habzásgátló van, hogy ne habozzon. Emiatt a habzásgátló miatt öntenek bele sokan étolajat.

Inkább habzásgátló.

 

Biztonsági szelep jó ha van.

Én nagyon vidéki módon oldottam meg.

Van egy hőmérőm és parafa dugóval tömítettem, rögzítettem. Ha nagy lenne a nyomás, akkor a laza parafadugót lövi ki és ömölne ki a gőz.

 

Az egyik ismerősöm átfúrta a sisakját és tett bele egy gyenge szelepet. Ha belefújtam a csőbe teli tüdővel, akkor kioldott.

 

Fő a biztonság! Tegyél be legalább egy biztonsági szelepet, egy hőmérő dugót, egy akármit, mert ha ez robban, akkor bizony ott állunk leforrázva, szétnyílt főzővel, beterített cefrével és csak káromkodunk, hogy kárba veszett a pálinka és még ott van két cefrés hordó és szégyenszemre mehetünk a szomszédhoz, hogy adja már ide a főzőjét mert a mienknek technikai problémája adódott  :).

Előzmény: Jozso27 (113397)