Pálinkás Alex Creative Commons License 2015.08.10 0 0 113372

Megelőztek a linkkel ahol a régi hozzászólásaidat vissza tudod nézni.

 

http://forum.index.hu/Search/searchUserArticle?u=786973

 

Most még csak ronggyal és vízzel fogok kicsit visszahűteni. Belső vörösréz akadályaim még nincsenek.

 

Az üst felé tervezek egy látvány deflegmentátort.

 

Láttam itt a fórumon, hogy levágtak egy pálinkás üveg alját és ragasztottak rá egy réz peremet, és irattartó csipeszekkel fogatták össze a másik réz peremmel. Nem pont olyat akarok, mert abban hűtőcső volt és az üveget is fúrta a fórumtársunk.

 

Előbb utána nézek, hogy biztonságos-e egy átlag italos üvegbe beleengedni 70-90 C-fokos gőzt, nehogy szétrobbanjon nekem.

 

Aztán fogok egy 5 lieteres üveget. Viszont nem szeretném kifúrni az üveget. Azaz egy oldalára fektetett üveg szája alján bemegy a cső, a felül pedig kijön. Benne pedig vörösréz darabok lesznek.

 

Mindenképpen szeretném, ha az utópárlatom magas-magasabb szeszfokkal jönne le.

Előzmény: Feeriba51 (113352)