Feeriba51 Creative Commons License 2015.08.10 0 0 113352

Szia Pálinkás Alex!

 

Nem kellett volna ennyit kutatni, hisz nemrég is leírtam ezeket.

Engem az birizgált, hogy azt írtam volna, hogy finom a pálinkám, pedig azt írtam, hogy az én pálinkám csak is "büdös és ihatatlan" lehet.

Hát ez zavart:-))))))

 

Azt azonban elárulhatnád nekem, hogyan tudtad megnézni a Feribá51 nick név alatt beírt hozzászólásaimat???? Esetleg visszatérni a régi nick névhez lehetséges????

 

A vizes rongy keveset tud emelni az alkoholfokon. Nagyon fontos, hogy belső akadályt is biztosítsunk a csőben (spirál, horpadások,...) Ezzel valósítjuk meg azokat a "mikrotavacskákat" amiket az alulról jövő gőz újramelegít és létrejön a rektifikáció.

 

Nem a vastagabb rongy a jó, szerintem, mert az szigetel is. Vékony rongy, feszesen 10 cm hosszan tekerve egy csepegőnek, két végén szépen leragaszt szigszalaggal. Természetesen ráragad, de nem is kell eltávolítani csak nagyon ritkán, esetleg szezononként. Egy-két főzés után ez a textília telítve lesz kicsapódott ásványi sókkal, ami porózus marad és jól betölti a rá bízott szerepet.

 

Na, legyél Te is fekete bárány, ha már ennyire akarod:-))))

Jó nedűt.

 

Előzmény: Pálinkás Alex (113331)