picipaci Creative Commons License 2015.08.07 0 0 174701

Egyszerű. Meg kell becsülni, hogy a bajnoki ágon kvázi "sétagalopp" valamelyik csoportkörbe jutni. Tavaly mennyi választott el minket ettől? Egy kurva gól. Ahhoz nem kell a fél Barcát felvásárolni.

A Vidi is jól elkúrta. Tudjuk saját példából, hogy a BL 3. körből kipottyanva esélytelen az EL-csoportkör (kivéve, ha kapsz egy fos bolgárt és megúszod a jogosulatlan szerepeltetést egy pénzbírsággal.

Amúgy meg: mi az a dortmund? Le kell őket is futni a picsába. Ja, hogy az nem megy. Miért??? KONDI továbbra is.

Ha már kezdeni kell valamit, kezdjünk ezzel, próbáljuk már meg az istenit! Ha majd ugyanúgy futunk a 95. percben, mint a 10. percben, akkor meg lesz a koncentráció is.

Van egy x teljesítményű kocsid (pl. egy régi 1.9 TDI), a belvárosban teljesen elmegy a produkciója, de kint az autópályán szopsz a kamionok mögött, mert gyenge a géped ahhoz, hogy felvedd a belső sávban a keményebb vasakkal a tempót. Nyomod neki, de szenved a gép, ha ki is mész a belsőbe, hamar vissza kell sorolnod.

Aztán otthon értekezel hozzáértő szakikkal, és a meglévő géped mociját egy kicsit megpiszkálod, a teljesítmény nagyobb ráfordítás nélkül megduplázódik (azért írok 1.9 TDI-t, mert azt ezzel meg lehet csinálni). Ugyanazt a tempót, amit eddig tudtál produkálni, az autód röhögve lazán, tartalékokkal telve hozza. És akkor kimész az autópályán a belső sávba és akkor tartod a tempót, sőt ilyen fis-fos csili-vili gépeket levillogsz.

Mit csináltál? Feltornáztad a géped kondiját. Nem kell új autót venni.

Előzmény: OnlyLoki (174697)