kelger Creative Commons License 2015.08.07 0 0 47040

Sziasztok,

közben megtudam újabb infót.

 

1. Lépés: Autóba klima gázt töltöttek, mert nem volt hűtés

2. Lépés: A gáztöltés ellenére sincs hideg, ezért átállnak egy másik állásra a szervízben. Itt (nem tiszta) valószínűleg megemelik és megnézik alulróla kompresszort. A kompresszor nem működik. (Innentől sajnos nem teljesen tiszta, hogy mit csinálnak)

3. Lépés_A: A kocsi a hibát produkálja: Kártya betesz, Start gomb megnyom, gyájtás 1 fokozatba bekapcsol. De nem indít! (nálam ilyen nem volt, hosz asaját lábán ment a kocsi)

3. Lépés_B: Mellette nekik megy folyamatosan a ventillátor (nálam ilyen nem volt). az autó hibaüzeneteke ír ki, hogy kevés az olaj, akku töltöttsés alacsony (mondjuk ez szerintem annak köszönhető, hogy a ventillátor elkezdett folyamatosan menni, elmondás alapján még mikor a kulcsot ki vették akkor is)

Kiegészíteném még azzal, hogy amikor én déltuán láttam akkor mutatták az indítási próbát, és középen a műszerfalon piros lámpa gyulladt ki és lassan villogott.

Ha jól gondolom akkor valójában valahogy aktiválták az immobilisert, és az keverhetett be az egészbe. Mondjuk azt nem értem, hogy ettől a ventillátor miért megy még folyamatosan...

 

Mit gondoltok?

 

Üdv:

Gergő

Előzmény: kelger (47036)