Törölt nick Creative Commons License 2015.08.06 0 0 97103

Azért ez nagyon nem ugyanaz :-) Krisztus előtt sok évvel mi is vettünk a lengyel piacon, egyébként jó kis ruszki (ukrán?) masinka.

 

Nemrég találtam meg a pincében, agyonrozsdálva. Be akartam kapcsolni de csak nyekkent egyet. Gondoltam a késtengely be lehetett állva, kiszedtem a motort/ékszíjat, na úgy a moci elindult és szép csendben zümmögött. Szóval nagy túlélő, de csak 370 W-os:

 

 

Tölgypallóra ne gyúrj vele :) Illetve a hirdetésben nem látom azt a vaslapot, amit akkor teszel rá amikor nem gyalulsz és kvázi "fűrészasztalként" funkcionál. Anélkül nemigen fűrészelsz vele. Persze lehet is hozzá csinálni ha nagyon akarnál.

 

Azért ha egymás mellé teszem a Hyundai-t 16-ért meg ezt a kis ruszkit 15-ért és muszáj lenne megvennem az egyiket, nem kérdés hogy a Hyundai a nyerő. Meg kell kérdezni az eladót hogy a késszorítók megvannak-e,  azért az nagyon nem árt, valóban :) Vezetőt lehet hozzá eszkábálni, szóval 16-ért nem tűnik rossz vételnek, persze meg kell nézni közelebbről, nincs-e elrepedve mondjuk az ékszíjtárcsa, ékszíj milyen állapotban van, stb .. mert ha még 20-at rá kell költened, 40 környékén tuti kapsz "egyben" lévőt is.

Előzmény: Törölt nick (97098)