Melcsi625 Creative Commons License 2015.08.04 0 1 7839

Sziasztok!

Vasárnap jöttünk haza,és hát isteni volt........!!

Egyetértek az előttem szólóval,tényleg szépen kiépült Sarti,nagyon tetszett!

Mi minden este más étteremben ettünk,de mind egyformán jó volt,két kisgyerekkel sem volt semmi probléma,se kajával,semmivel.

Van még ám "magyar" étterem több is! Érdemes felmenni a kis főtérre,ott van a Lauer Grill,Jannis beinvitál,ha kell,ha nem,kicsit beszélni magyar,de az anyukája magyar,lehet tehát magyarul mindent,van magyar étlap,és nem rossz a házipálinkájuk(görög)...

Aztán ott a Hanna House,ők tiszta magyarok,de jó görög kaját adnak,nagyon kedvesek,magyar tv megy náluk közben.Ja,mindkét helyen volt rántott hús,ez akisfiam miatt érdekes,de ahogy láttam,néhány magyar felnőtt sem tud meglenni anélkül...Úgyhogy lehet enni.Nekünk nem volt semmi problémánk az egy hét alatt,nagyon jól sikerült!!

Az út is jó volt,minden fizetőkapunál adtuk a kártyát,kaptuk a papírt,és go...semmi fennakadás nem volt sehol,ez igaz a tankolásra is.Visszafelé kb. 1,5 órát araszoltunk Macedoniában,mert elromlott a kártyaolvasó a kapunál,csak kp-t fogadtak el.Ennyi.

Az utak olyanok,amilyenek,hol jobb,hol rosszabb,sok magyar település azért így is össztenné a kezét,ha ilyen főutak lennének,mint ott néhány helyen,teljesen vegyes a kép.Mondom,nekünk ne volt problémánk semmivel...ha valakinek kérdése van,szívesen válaszolok,még friss az agyam,árak,stb....