reimre Creative Commons License 2015.08.03 -1 3 44791

Egy rokonom megkért, hogy vigyem fel a Keletibe, mert Prágába utazik.  Felvittem. Szokás szerint bő egy óra rátartással indultam ami nagyrészt meg is maradt így a vonatindulásig maradt időm nézelődni. Százas létszámban láttam, zömében arab kinézetű úgynevezett menekültet (néhány néger is volt). A döntő többsége huszonéves, jó kondícióban lévő férfi, néhány nő (sötétítőfüggönnyel a fején), elhanyagolható számú gyerek. Gyakorlatilag mindegyik "menekültön" drága ruhák (leginkább Nike de egyéb vezető márkákat is láttam) és szinte mindnek a kezében méregdrága mobil (ájfon6, de láttam ájpedet is). A jegypénztárnál egy arab kinézetű, az angolt is csak messziről ugató ürge szemrebbenés nélkül fizetett ki közel 200 júrót hitelkártyával. (Nemtom melyik járatra.) Az sóműsorra a koronát az tette fel, mikor végignéztem ahogy a prágai vonat Berlinbe menő kocsijainál 2 rendőr bújócskát játszott kábé 5 arab kinézetű úgynevezett menekülttel. (Egyik ajtón le, másikon fel, majd újból és újból.)

Ezúton üzenem az összes liberálisnak (kiemelten az úgynevezett jogvédőknek) akiknek a tevékenysége ezt Európa szerte lehetővé teszi/tette, hogy legyenek szívesek valamely női felmenőjükkel, vagy annak hiányában egyéb nagytestű emlősállattal koitálni naponta legalább háromszor, mindaddig, amíg valaki mások fel nem takarítják ezt a mocskot amit ők okoztak.

Ha esetleg nem sikerülne akkor még abban bízom, hogy a jó mindig elnyeri méltó jutalmát vagyis az eljövendő Duna menti kalifátus első nyilvános kivégzéseit majd a helszinkibizoccság tagjain fogják végrehajtani, természetesen a sharija előírásainak a legapróbb részletekig is megfelelően.