Pálinkás Alex Creative Commons License 2015.08.03 0 1 112873

Megint szegény Feribát foclizzátok. ;)
Pedig ő egy nagy újító. Ha 100 fura ötletéből csak 1 megállja a helyét, mindenki arra az egy ötletére fog emlékezni, nem a 'moslékból lekvárt' ötletre.

Valaki minimális gyümölcsből és sok hozzáadott cukorból készít pálinkát. A többi gyümölcsből meg minőségi lekvárt főz az asszony. Mindannyian láttunk már ilyet.

De miért ne lehetne fordítva? Aki minőségi pálinkát főz, az csinálhatna mellékesen egy-két hamis lekvárt is.

Gyümölcshús megvan, egy kis ízesítés, egy kis cukor és kész is a lekvár!

Sőt én tovább is gondoltam az ötletedet!

Tegyünk bele édesíőszert és zselatint.


100%-os gyümölcsből készült cukormentes lekvár minimális édesítőszerrel!

Tájékoztató:
Bonyolult biológiai eljárással, és csak is természetes úton történt a gyümölcsből a cukrok elvonása. Többlépcsős folyamatként folyamatos kontroll alatt, viszont még is természetes eljárás szerint.

Minimális édesítőszerrel arra törekedtünk, hogy a gyümölcs(lekvár) édes ízét mindenki élvezhesse.

Készítés módja:
Hosszú napok, hetek természetes biológiai úton történő gyümölcscukrok kinyerésének az előkészítése után először előfőzzük a lekvárt, miközben természetes úton adalékanyagok nélkül kivonjuk belőle az átalakított cukrot. 70-100 C fokig tartjuk az alapanyagot, miközben megszabadítjuk a cukorszármazékoktól.

Visszahűtve 40 c-fokra minimális édesítőszerrel és egy kevés zselatinnal másodjára addig főzzük, amíg finom lekvár állaga nem lesz.


Nem fogyaszthat cukrot?
Diétázik?
Vigyáz a fogaira?
Szereti az új dolgokat, ínyencségeket?

Feribá51 lekvárt válassza!


Mivel vannak 100%-os természetes ízesítő szerek, és a gyümölcs cukrot akarattal édesíőszerrel pótoljuk, így egy diétás lekvárt pillanatok alatt összeüthet otthon bárki.
;)