justaguy11 Creative Commons License 2015.08.01 0 2 1230

Bocsi, kiment a fejemből a fórum. Elmentünk nyaralni másfél hétre Balatonra, akkor kaptam meg az erényövet véglegesre, amikor már beültünk a kocsiba, a nőm bólintott, hogy akkor most vissza, eljött a "várva várt" pillanat. Pedig úgy terveztem, hogy lenn a szállodában aztán majd megkoptatjuk azokat a lepedőket.

 

Én amúgy előtte más megoldást választottam, szivacscsíkot vágtam és azt tettem a vájatba és szigszalaggal körberagasztgattam. Sokkalta kényelmesebb lett így, egy éjszakát maradt, levettem, mert addig nem akartam hordani, amíg nem kapok rá parancsot.

 

Az egész nyaralás alatt rajtam volt, másfél hetet kibírtam, egy estére vették le rólam, akkor mondjuk elég rossz volt. Az úrnőm kikötött a csuklóimnál fogva az ágytámlához és ő lelépett bulizni, nekem meg azt mondta, hogy csak ennyit érdemlek én mocskos szolga, hogy nézhessem ahogy áll. Közben persze a távirányítót is elvitte és pornó ment a tévében. Ez szinte kínzás volt, főleg, hogy a harmadik estén játszotta be, gondoltam másnap reggel vagy még este ha visszatér lesz kárpótlás, de nem, szemrebbenés nélkül visszakattintotta a lakatot. Aztán másik reggel nagyon kezdeményezően állt hozzám, de csak az erényövet vette a szájába és úgy szívogatott, egyből megduzzadtam és rettenetes volt a tudat, hogy hol vagyok, csak a műanyag miatt semmit sem érzek és nem szabadulhat ki kinyújtózni...

 

Azóta mondjuk csak ma este kell majd feltennem, előre meg nem határozott időre, annyi viszont biztos, hogy van félnivalóm az eddigi tapasztalatok alapján.

Előzmény: Notica (1223)