bonap arte Creative Commons License 2015.07.31 0 0 5661

A műtét előtt mindenképpen át kell mosni a beleket legalább 24 órával. De nem ricinussal vagy kúppal. Menj el a patikába és mond el, hogy műtéted lesz ész kérsz ehhez való hashajtót. Fehér kristályszerű port kell kérned amit vízben elkeverve kell meginni. Elég sokat kell belőle meginni, már nem emléxem pontosan de legalább 4-5 liter pár óra alatt.

 

Ez teljesen tisztára fog pucolni és ezután már ne fogyassz semmilyen ételt sem. Inni ihatsz. A műtét nem fog fájni, utána nem lesz kellemes.

Hasonló cipőben jártam én is, legalább 20 évig halogattam. A végén már annyira vérzett, hogy komoly vashiányom volt a vérképemben. Mikor ez kiderült akkor mondtam azt, hogy ennyi volt és vállaltam a műtétet.

 

Nem tudtam sehol sem vécére menni csak otthon és utána mindig letusoltam és vissza kellett nyomkodni. Mosonmagyaróváron a sebészeti osztály főorvosa műtött meg december 13.-án. A 3 aranyérből kettőt műtött ki. Azt mondta, hogy a harmadik még olyan állapotban van amivel még elélhetek gondtalanul jópár évig, de ha változna a helyzet akkor azt is kiműti ha kérem.

 

A műtét után nem volt kellemes, aludni nemigen tudtam 1-2 napig. 5 napig voltam utána benttartva a kórházban, ezidő alatt fokozatosan szűnt a fájdalom és tudtam rövidebb távokat sétálni is. Szilárd táplálékot nem kaptam 3 napig és ezután is csak főzeléket. Az 5. napon tudtam produkálni székletet, na az megint jó érzés volt.:-))

 

Kb 20-25 nap és teljesen fájdalommentes lesz a gyógyulás. Utána élvezet vécére menni. Ajánlatos parafin olajat a reggeli és esti étkezés előtt 1 órával egy evőkanállal bevenni. Nem lesz tőle hasmenésed, semmit nem fogsz érezni tőle csak annyit, hogy a széklet könnyedén kicsúszik.

 

A műtét óta egy csepp vérzésem nem volt, sokkal több folyadékot fogyasztok azóta és nem töltök a vécében fél órát.

 

Szal .....ne félj tőle, kívánom, hogy jól sikerüljön a műtéted mert utána megváltozik az életed.

Előzmény: tunde1021 (5659)