Bauer Endre Creative Commons License 2015.07.30 0 0 33634

Csak mi alapján mondod a mostani érdeklődőnek, hogy vaksi?

Egy érdeklődőnek több okból sem mondok ilyet. Például, mert én nem vagyok sem riasztószerelő, sem viszonteladója mások által legyártott és hasznavehetetlen dolgoknak, nincsen sem műhelyem, sem átalakított garázsom, szóval nem ezzel foglalkozom. 

Eddig is azt mondtam és ezután is ezt fogom mondani, hogy mindenki menjen el több helyre és a saját szemével győződjön meg a látottakról. Az a reális állapot és nem egy gittegyletben összegyűlő pár önjelölt, az autóvédelmi szakmához a látottak alapján semmit sem értő garázsműhelyes ( bocs, sufni tuning ) akik félve, remegve utálják azt, aki mást mer állítani, mert a látottak alapján el tudja dönteni, hogy szerinte mi az és ki az, aki tényleg ért ehhez a szakmához és kik azok, akiknek semmi közük sincsen hozzá.

Lehet nyugodtan tovább remegni. Az embereket lehet szédíteni, de ők tudják nagyon jól, hogy mire van szükségük és azt hol kaphatják meg. Komoly autóvédelmet nem nálatok, meg gittegylet társaitoknál a sufniban lehet kapni, ahol azonnal fogadnak, meg házhoz is mennek beszerelni, annyira nem kell senkinek a sok lim lom. Vaterás olcsó lomok, szedett vedett, innen, onnan összetákolt ákom-bákom. No hagyjuk már a vetítést, meg a vakítást!

Na ezért kell elmenni személyesen és meggyőződni arról, hogy ki, mit és hogyan csinál. No meg hol. Az átalakított garázsban, egy sufniban, vagy éppen egy erre a célra kialakított helyen hosszú évek óta. 

Előzmény: Jahno (33632)