bazidzsó Creative Commons License 2015.07.29 -1 2 18660

Sajnálattal olvastam, hogy Rodosz nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Igen sajnos néhol szemetes, de erről valamilyen szinten a turisták is tehetnek, bár benne van a görögök nemtörődömsége is. Ez nekem is bántja a szemem, de én úgy vagyok vele, hogy ezt próbálom figyelmen kívül hagyni és inkább a látnivalókra koncentrálok. Egyébként erről is írok a weblapomon, ahol többek között erre is megpróbálom felhívni az oda utazók figyelmét.

 

Motorbérélésnél nálunk az üzemanyagszinttel nem foglalkoztak, én úgy tudom, hogy ezt csak az autóknál szokták ellenőrizni. Mi mindig tájékozódtunk előtte, hogy ha esetleg történik valami, akkor mennyi lenne a részünkről fizetendő összeg. Az említett kölcsönzőt nem ismerem, de én kölcsönzés előtt több járművet is kipróbáltam és azt hoztuk el, ami a legjobb volt számunkra. Sőt volt olyan is, hogy elhoztuk és másnap egy másikra cseréltük, mert nem vált be. Szó nélkül cserélték. Persze lehet, hogy nekünk csak szerencsénk volt, előfordulhat más eset is. Mivel próbáltak lehúzni titeket?

 

A közlekedésre azt mondanám, hogy mediterrán. Ilyen pl. Olaszországban és Spanyolországban is a közlekedés. Van aki szereti, van aki nem. Rutin kell hozzá...mondjuk akik "balfácánkodnak", azok általában a turisták szoktak lenni.

 

A rodoszi óváros...hát igen:) Van ott bazár is, meg sok minden más is, csak fel kell fedezni. Nekem az egyik kedvencem, órákon keresztül szoktunk sétálgatni ott. Számunkra az egyik leghangulatosabb rész a szigeten. 

Előzmény: movi67 (18647)