rferi Creative Commons License 2015.07.29 0 0 96527

Az amcsik annyira hülyék, hogy ez a falvágás eszükbe sem jut, ha betörésről van szó.

Simán bebasszák az ajtót, nem baj ha hangos, a stukker ott van a kézben, úgysem mer senki közel jönni.

És a "minden évben elviszi a hurrikán a házat" témáról csak az a véleményem, hogy tényleg kurvajó, hogy minden évben új házban laksz, csak közben amíg építik, nincs fedél a fejed felett, és még az alsógatyádat is kicseréli az időjárás.

Én mondjuk ragaszkodom a családi ezüsthöz, nem szívesen adnám az elemek martalékának,Igaz, ezt csak az első évben kéne kibírnom, utána nem fájna már a szivem a gyerekkori fotókért, a nagyi receptjeiért, egyebekért.

 

Az is fasza, ha a házam kibírja a nagy szelet, mert a faillesztésekhez fémizét raknak, de ha a hurrikán odavágja az én házamnak a szomszéd házát, azt ez a papundekli már nem bírja ki, szóval baszhatom a kurvajó házamat.

 

Az pedig valóban szívás, ha annak idején rendes födémet csináltak, és most nehezen vágja ki az ember gyereke, de ez is megoldható, csak ki kell találni a technológiát hozzá-

Én pl lazán vágtam ablakot a födémbe a nagyszobában, hogy világosabb legyen, és egy nap alatt megvolt.

Lépcsőnek jó nagy luk kell, ott gerendakiváltás is játszik, és az bizony játszik a papundekli házban is, szóval azt ott sem csak "fogjuk a kardfűrészt, aztán uzsgyi" módon vághatja ki az ember.

Előzmény: Tie (96521)