-dudy- Creative Commons License 2015.07.28 0 0 14343

Honnan lehetett volna rég tudni, hogy nincs hálókocsi? A nemzetközi ajánlatok montenegrói oldalán büszkén hirdették a kényelmes, 2-3 fős hálókocsit, szóval innen biztos hogy nem.
A megrendelt járatok kocsiösszeállítására ha van valamilyen hivatalos forrás, azt örömmel fogadnám.

Egyébként tényleg júni közepén vettem, a pénztárosnak külön hangsúlyoztam, hogy hálókocsiba és nem fekvőhelyes kocsiba kérem. Nem mondott semmit arról, hogy nem tud hálókocsiba jegyet adni. 
Először pl. itt tájékoztathatott volna, igen, engem, személy szerint. Ha muszáj, le is fotózom este a jegyet a vásárlás dátumával, de nem vitatkozni szeretnék, csak választ egy kérdésre.

Ha szegény pénztáros esetleg nem látta a jegyfoglaló rendszerben/nem ismerte a vonatösszeállítást hogy nincs hálókocsi, akkor is, legalább egy közleményt, hirdetményt illett volna kirakni a honlapra és nem sunyiban megváltoztatni a nemzetközi ajánlat leírását.

Utasként, szerintem teljesen jogos igény, hogy tájékoztatást kapjak (találjak a honlapon) arról, ha valami változás történik az engem érintő (pláne nemzetközi) járatokkal. Igen, tisztában vagyok a magyar viszonyokkal, nincsenek is nagy elvárásaim, de a szarral azért ha lehet, hadd ne elégedjek meg. Lehet ezt jobban is csinálni.

Az indulás előtti lerohadás pedig más kategória, ott nyilván váratlan dolog történik, nem lehet rendesen kommunikálni a dolgot.

Mindent összevetve, bízom benne hogy tényleg az a) verzió lesz, kicsit megnyugtatott a válaszod. Köszönöm!

Előzmény: BahnScorper (14342)