Törölt nick Creative Commons License 2015.07.27 0 0 96438

Köszi :) Ez az asztal is olyan lesz, mint egy családi ház vagy a Dallas: sosem lesz vége. Lassan lehet tervezgetni a fiókokat, alulra jó nagy böhöm kihúzhatókat hogy a szerszámaim jó része beférjen. maró mellé kis fiókok, marószáraknak, alkatrészeknek ... van még hova alakulnia, de már a nagyja megvan azért.

 

Más: Zoli, ha jól emlékszem te tervezel olyan plattolót, ami nem állva (mert olyanod van, és attól deglett meg a Bosch-od), hanem "fekve" mar. Mivel van már Massiv marószárad, talán pont ilyesmit tervezel.  Csak halkan  szólok, hogy a készlet plattolójának az átmérője nagyobb, mint a Triton legnagyobb belső talpátmérője (ez utóbbi 80mm, a plattolóé 89):

 

Ez azt jelenti, hogy ennyi a max mélység, ameddig süllyeszteni lehet (mellette teljesen kiemelve, viszonyításnak):

 

 

Ez ugye fenyőnél nem gond, láthattad a videón is hogy teljesen kiemelve meg se nyekkent, a fordulatszám is alig változott és a végeredmény is gyönyörű lett, szóval van a Tritonban kakaó rendesen. Csak nem tudom keményebb fánál ez mit jelent majd. (jó .. nyilván azt, hogy max. 2 menetben marom majd)

 

Csak mint infó szóltam, hogy figyelj erre is majd ha plattolót választasz. Lehet hogy ez neked triviális, mármint erre is gondolni, de mondjuk az is igaz, hogy nálam előbb volt a gomb, és csak utána a kabát.

Előzmény: arvaiz69 (96435)