viktor122 Creative Commons License 2015.07.27 0 0 354948

Szia! Az autóról annyit tudok,hogy már évek óta egy fa telepen áll Romániában,ahol rendszeresen megfordulok.A neten böngészgettem a napokban és találtam egy régi gyönyörűen felújított Mercedest,talán w110-es volt. Bocsánat a tudatlanságért,abszolút nem értek a régi Mercikhez semmit sem,azért is fordultam ide segítségért a típus beazonositásával kapcsolatban. Szóval visszatérve,nagyon megtetszett képek alapján a w110-es és akkor pattant a szikra a fejemben,hogy kint Romániában a telep leghátsó szegletében is valami ilyesmi van,és az nekem kell!

Megkerestem a tulajt,nagy könyörgésem árán küldte róla ezt az egy fényképet,persze abszolút nem érdekli az egész,szerintem a kép alapján látszik is hogy milyen mostoha körülmények között tartják ezt a kis gyöngyszemet!

A tulaja spanyol,az autón is láttam régebben még néhány spanyol matricát,szerintem anno ezzel jöhetett Romániába,ahol elindította a vállalkozását.

Kedden Romániában tartózkodom,akkor lesz időm jobban szemügyre venni az autót!

Terveimet illetően annyit,hogy jelenleg totális restauráláshoz nem rendelkezem elég felesleges pénzzel,esetleg egy minimális összegből kihozható rat style újjáélesztés amit elbírna az erre szánt anyagi keretem!

Persze azon is gondolkodtam h a rat style meggyalázása lenne ennek az autónak! Ti mit gondoltok?

Az autó ára egyébként 400€ lenne,persze a papírokról egyelőre semmit nem tudok! Sok,kevés érte? Vagy ennyit éppen megér?

Előzmény: Ádi F. (354945)