bnorci71 Creative Commons License 2015.07.27 0 0 46934

nem is tudom mit mondjak az árra 35e költse gyógyszerre

szerencse hogy nem lett semmi bajotok

és a világhoz 2 story

tavaly nyaralásra menet elkezdte kidobálni az 5.-t a váltó, tudtam hogy folyik az olaj így M5 pályáról le benzinkút olajvásárlás, szellőzőn belecsurgatás :( majd tovább Kiskunmajsára az 5-ösön, egyszer az út szélén egy pihenőbe álltam meg után tölteni mert szó szerint csorgott a féltengely szimeringnél az olaj. Egyszer csak megállt egy Opel Omega I. amit 2 perccel előtte láttam elmenni szembe. Egy fiatal pár volt a srác autószerelő és megkérdezte mi a gond segíthetnek-e. Mondtam mi a baj elment és kreatívan csinált egy szívószálból szigetelőszalagból és egy 0,5-ös palackból egy tölcsért :)

 

Idei nyaralás

Kiskunmajsáról mentünk Szegedre vagy Makóra mindegy is. Az országúton háromszög kirakva és egy Pug106 talán alatt fekszik 1 hölgy a másik térdel mellette. Na mondom nem tudják levenni vagy visszarakni a pótkereket. Megálltam. Kiderült a kipufogó csúszott szét már összedugta a hölgy de nem tudta a dobot felakasztani a gumikra. Levetem a fehér polót, felhúztam a kesztyűt és félperc alatt felakasztottam. De mondtam nekik ha újra szétcsúszik ne kínlódjanak vele. dobják be hátra aztán nagy hanggal irány tovább :)

 

Ja plusz 1 story

~25 éve Bruck ÖMW benzinkút, Dácia lerobbant alattunk. 10 betérő magyarból 1 nem volt hajlandó valamelyikünket átvinni a határon hogy könnyebben kerítsünk autómentőt :(

Végül a magyar kutas srác segített telefonálni és autómentőt keríteni.

 

 

Ilyenkor jön egyébként jól pl a megane klubtagság :)

Volt már rá példa, hogy Polgárról vittem haza klubtagot Isaszegre vasárnap délután mert itt robbant le a kamionja.

Ja és klubtag hívott, hogy segítség kellene mert én pont nem olvastam a fórumot ő viszont tudta hogy én vagyok a legközelebbi a ki segíteni tud.

Előzmény: JILING (46923)