XyvalakiXY Creative Commons License 2015.07.27 0 0 5963

BRITNEY

 

5934. hozzászólásban irtam Britneyről nem olyan rég voltam nála ugyh tudom hogy hogy néz ki ez a fiú,lánynak nem nevezném.

Lehét h ilyen fotókat tölt fel magáról csak nem igy néz ki és nagyon becsapós h ugy tűnnek a fotói mintha retus nélkül otthon csinàlta volna őket magáról ami igaz is csak sajnos megszerkezti őket és fotoshoppal megretusálja a feltöltés előtt ez tuti mivel láttam élőben is és egyiknap olyan fotokat töltött fel magáròl aminek a kép sarkaiból elfelejtette levágni a Retrica nevű retusáló programot de ellehet menni hozza és meglehet nézni!

 

A legnagyobb átverés hogy a fotókra mindegyikre rá van retusálva h van melle közben meg olyan mint a deszka tehát kérdezem én mi ebben a nőies és h lehet őt lánynak nevezni???

Mellek nélkül fiús fejjel és farokkal a lába között nem más mint egy meleg fiú bárcsak olyan lenne mint a fotókon akkor törzsvéndég lennék nála de igy nem ugyanis kell h valaki optikailag ugy nézzen ki mint egy nő és nem igy mint egy meleg fiú mert az ilyentől irtózom!