Törölt nick Creative Commons License 2015.07.27 0 3 11350

De, egészen. Ha vérig megy (ami az én olvasatomban legfeljebb hetek alatt gyógyuló, annál nem maradandóbb horzsolást, karcolást jelent), akkor is csak a két fél előzetes félreérthetetlen megállapodásán alapulhat. Továbblépni a másik fél valamelyes ismeretére és folyamatos megfigyelésére támaszkodva, a határok enyhe feszegetése mellett ajánlatos, amennyiben az illető ezt a fajta meglepetést igényli. Sajnos ekkor is előfordulhat tévedés, például azért, mert egyes alárendeltek hajlamosak a bemutatkozásnál a nagyotmondásra. Én már jártam úgy, hogy még egyszer figyelmeztettem az illetőt (nagydarab, erős férfit): nagyon szigorú vagyok, minden ütés fáj, a hurkák két-három hétig látszanak. Mire ő: ne kímélj, üss, mint egy kutyát, és ha tiltakozom, verj el még jobban. Háromszor mondtam nemet, mert számomra alkalmatlan volt az időpont, de tovább könyörgött, hogy találkozzunk, a helyszínt ő biztosította, nem csekély anyagi ráfordítással (tudom, mert az általam ajánlott lakást bérelte ki az utolsó pillanatban), majd néhány perces kézzel fenekelés és 3 (azaz három) visszafogott (hiszen a játék legelején tartottunk) lovaglópálcás ütés után kiszállt, döbbent arccal közölte, hogy nem játszik tovább, mert én igazi szadista vagyok. Gondolom, mindaddig azt hitte, hogy a verés csak metafora.

Némi igazságot azért látok az előttem szóló szavaiban, a játék legyen komoly, ezért például a magam részéről helytelenítem a menekülőszó intézményét. Milyen komolytalan dolog már, hogy az alárendelt összevissza szeszélyeskedhet? Vannak, akik háromszintű menekülőszót használnak (sárga: lassíts vagy szünet, piros: állj, zöld: mehet tovább). Na ez a szememben a röhejek röheje.  Ki-ki álmodja meg előre, mit akar, közölje őszintén a másikkal, és ha nem egészen úgy sikerül, ahogy naivul elképzelte, gondolja át a dolgot, és legközelebb módosítson a feltételeken.

És még valami. Nem attól komoly a dolog, hogy van-e szerepjáték, vagy nincs. Úgy is, úgy is tapasztaltabb a skála mindkét irányában végletes igényeket, a jelképestől a csurom véresig. Mindenki másra vágyik, ez nem gond, csak a partnerek/hobbitársak igyekezzenek megérteni egymást.

És a fenyítésre szoruló urak forduljanak bizalommal hozzám. (Ez itt a reklám helye.)

nemulass55@citromail.hu

Előzmény: sperm_bath (11349)