.ETNA. Creative Commons License 2015.07.27 0 0 2884

Köszi, jól vagyok, fájdalom továbbra sincs, gyulladás sem, most voltam kontrollon 21-én, előtte volt vérkép és tüdőröntgen, minden normális. Most éppen fogorvos kapcsán győzködöm magam (kiesett egy tömés), de úgy félek tőlük, mint a tűztől (na jó, nem teljesen, csak majdnem) és mivel a fogászati kezelés előtt antibiotikum-kúrát kell kezdeni (ez a biol.terápiásoknál, Trexant szedőknél a protokoll, nehogy fertőzés kerüljön a szervezetbe), muszáj lesz mielőbb elmennem, mert augusztusban megyünk nyaralni.

 

Ami azt illeti, szerintem a bizonyosság még mindig jobb, mert ha nincs diagnózis, az ember hajlamos arra, hogy beképzeljen dolgokat, vagy túlparázza a helyzetét, ami nem is csoda ... így én inkább a mielőbbi, biztos diagnózisra szavazok, legyen az akármilyen rossz is, mert így legalább egyetlen területre kell csak koncentrálnia betegnek, orvosnak egyaránt :-)

 

Szerintem Nálad is az lenne jó, mert bármi is lesz a betegség neve, az lenne a fontos, hogy mielőbb célirányos kezelést kapj. Ahogy az ADEM-mel kapcsolatban olvastam, többnyire tényleg teljesen jól ki lehet jönni ebből a gyulladásos betegségből (igaz, hogy gyerekekre vonatkozó volt a statisztika), de szerintem itt is igaz, hogy minél később kezdődik a kezelés, annál több "maradványtünet" lehet.

 

 

Előzmény: Ellenia (2883)