"Azért ne ess át a ló másik oldalára...bizonyos pályákon ők is tudnak unalmas futamokat nyomni."
Nem is állítottam az ellenkezőjét. Azt írtam hogy itt tudnak előzni (mármint a V8-ban), nem azt hogy mindig akarnak is :)
"De nem csak a V8 ilyen ott van a BTCC az sem prototipus mégis van autóverseny csak kisebb a teljesítmény és sprint futamok."
Na igen, a BTCC is jó lenne, nézném is, ha ott is nem lenne ez a race 1-2-tököm tudja mennyi lebonyolítási elv :)
"Persze lehet úgyis járni mint Whincupék de a show kedvéért inkább kint hagyták mint tankolni behívták volna."
Ne viccelj már hogy direkt ellazáztak egy Bathurst 500-at... ezt nem gondolhatod komolyan.
"Azért ne feled Ausztrália nem csak egy ország, hanem kontinens is. Egyszerűen nincs más ott (betétfutamokat leszámítva) amit az emberek nézni tudnának. Így ki kell szolgálni őket mert belőlük él a széria. Van még Új-Zéland 2000 mérföldre és passz. Ez nem olyan mint a F1, hogy európában nem rendez x ország versenyt, rendezni fog y. Whincup mondta Szujonak " ott lenn nincs más autóverseny"
Persze értem én, de akkor azt az x számú sprintversenyt amit egy adott hétvégén egy adott pályán lefutnak, akkor már miért nem inkább egybe futják le? :) Időben attól még nem lenne kevesebb a nettó autóverseny idő a nézőknek.
"na meg eleve a túrauató velejárója a több futamos hétvége. Ez nem ow. :)"
Tudom. Ne is tudd meg mennyire haragszom arra az emberre aki ezt először kitalálta :) Pedig amúgy imádnám ezt az autóverseny szakágat is.
""3. 4.mit piszkáltak folyton pitkiállásoknál főleg a jobb első keréknél (ill. ott belül a kasznin, főleg a verseny vége felé) ?"
fék és arra gondolsz ami a váltókar mellett van két másik kar és Davison állítgatja egy régebbi videón?"
Nem. Hanem arra ami ebben a videóban pl. 13:03-tól és 34:47-től is látható:
https://vimeo.com/108718965