Törölt nick Creative Commons License 2015.07.24 0 0 7549

Üdv Mindenkinek!

Nagyon kezdő vagyok a témában, szóval tényleg bocsi, ha hülyeséget mondok (Márpedig fogok:))

Ami azt illeti, még tanuló vagyok, 21 éves. Tudom, hogy már sok helyen feltették ezeket a kérdéseket, próbáltam visszanézni a többezer hozzászólást:D De van mikor ezt mondják, van mikor azt stb. Szóval elsősorban az próbáljon segíteni, akinek már van jócskán tapasztalata ilyen téren (Persze a többiek válaszát is szívesen fogadom)

Hol is kezdjem... A gond az, hogy szeptemberben megyek kollégiumba, szóval úgy gondolom, hogy felesleges pumpát, meg extendert stb. vennem, mert ott úgy sem fogom használni. Másrészt nincs is rá pénzem... Azonban, ha jól értem, ezekkel az eszközökkel jelentősen gyorsítható a pénisznövelés? Szóval a probléma ott kezdődik, hogy eddig nem is igazán gondoltam, hogy most mekkora a péniszem, nagy/kicsi stb. Azonban történt valami...:D Egyik edzést követően az öltözőben megláttam egy kb. 30 éves férfit, akinek hát szépen fogalmazva is hatalmas csomagja volt. Persze nem akartam megkérdezni, hogy ez most természetes, vagy valami beavatkozás eredménye, mert eléggé kínos lett volna:) Mindenesetre nem tudom kiverni a fejemből azt a képet (Már mint nem azt, hanem azt, hogy te jó ég, mekkora volt már!) Ez kb 2 hete történt. Azóta eléggé frusztrál a dolog... Utána néztem ennek annak, és bizony nagyon szomorú lettem. A péniszem merev állapotban is csak 11,4 cm.

Tudom, hogy most hülyeségeket fogok kérni/kérdezni, de próbáljatok meg kicsit segíteni: A probléma az, ahogy már mondtam, hogyha vásárolnék Bathmatet stb, akkor sem tudnék mit kezdeni vele, mert kollégiumban nem fogom tudni használni. Meg alapvetően 4-en leszünk egy szobában, szóval nem nagyon fogok tudni semmit sem csinálni. Szóval most nyáron szeretném megnövelni a péniszem méretét olyan gyorsan, amennyire csak lehet. Tudom, hogy ez lassú folyamat, de úgy értem, hogy olyan gyorsan amennyire csak lehet:) Arra gondoltam, hogy esetleg megpróbálhatnék itthon csinálni házi Bathmatet, extendert stb. Végül is egy üveg, cső meg egy vízpumpa kéne. Itt lenne az első kérdésem: Milyen teljesítményű vízpumpát kéne vennem? (Ebayen 3-5 dollárért már vannak 4W körüliek, ami szerintem eléggé jó) Másrészt extendert is lehetne itthon csinálni...

Légyszi tényleg ne nézzetek hülyének, de az megvalósítható, hogy egész nap hordok egy extendert és mondjuk fürdéskor meg vízpumpát használok? (Hál isten van egy saját fürdőm testvéremmel, aki most nincs itthon, szóval szerintem ez megoldható, mert a pumpa elméletileg nagyon halk). A vízpumpa után meg JELQ stb. használnék? Gondolom, most ez így soknak tűnik minden nap, de igazából arra gondoltam, hogy míg itthon vagyok, addig vízpumpát, extendert  (házilag megpróbálnék csinálni) használnék amennyire csak tudnék + Jelq. Ha jól értelmeztem a szavaitokat ez csak átmeneti eredményt hoz, viszont nagyon gyorsan... Szóval a lényeg, hogy úgymond a lehető leggyorsabban (ha csak átmeneti is) szeretném a nyáron megnövelni a péniszem méretét. Persze, hogy ne csak átmeneti legyen, szeptembertől meg Jelq-t stb használnék miközben zuhanyzok. Szóval szeptembertől meg az lene a cél, hogy a gyors eredményt fixáljam, és szinten tartsam. Aztán téli szünetben meg újabb ciklus következne...

 

Nem tudom, hogy ez így megvalósítható-e, de légyszi, aki tud az segítsen! Komolyan annyira lehangoló a méretem, és szó ami szó tényleg jó lenne egy nagyobb méret. Most eléggé kúszán írtam le, amit akartam, kicsit késő van, meg siettem is, de remélem érthető, hogy mit szeretnék. Esetleg, ha valaki (akár egy tréner) szívesen chatelne velem ezzel kapcsolatban, nagyon boldog lennék. Akár, ha van itt egy tréner, akár szívesen lejegyzetelném az eredményeimet számára, hogy lássuk mennyire volt sikeres:) Nagyon jó lenne, ha nyár végére átmenetileg a 11,4 cm 14-15 cm-re növelhető lenne, ha csak átmenetileg is, mert szeptembertől meg fél éven keresztül azon lennék, hogy Jelq-val ezt a 14-15 centit megtarstam. Jó lenne persze venni bathmatet meg extendert stb, de egyrészt szüleimmel élek, kínos lenne, ha ők vennék át/megtalálnák stb. másrészt nem is tudnám koliban használni, harmadrészt meg, amit megkeresek pénzt, azt elsősorban nem erre szeretném elkölteni. Ezért is érdekelne, hogy házilag megoldható lenne-e ezek megalkotása, hiszen pl egy vízpumpa st külön nem lenne gond:)

 

Ok, hát köszönöm mindenkinek, aki tud nekem segíteni. És mint mondtam, légyszi ne akadjatok ki, tudom, hogy néhol hülyeséget mondtam, de pont ezért remélem, hogy ti ki tudtok javítani:) Igazából a cél az az, hogy nyár végére lehetőleg minél több centivel növeljem meg a méretem, ha csak átmenetileg is (minden létező otthon elkészíthető eszközzel akár), mert szeptemberben a Jelq stb. meg szinten tartás lenne a cél. Másrészt, ha még csak átmeneti is az eredmény, egy gyors növekedés igen nagy motivációt jelentene. Akár még a vízparton is:)