Priapos Creative Commons License 2015.07.16 0 0 7543

Nem tudom hogy téged honnan szalajtottak, de a stílusod elég tapló...Csak a tisztánlátás kedvéért. Én nem akarok venni sehonnan sem nyújtót, nekem VAN és használom. Az autoextender.com címről rendeltem sok évvel ezelőtt az első generációs nyújtójukat (már nincs róla kép az oldalukon), azt egészítettem ki egy Vac-4-es fejjel. Két 26 centis szár van belecsavarva, ami kb. egy 22-23 centis nyújtást biztosít. Mást is használok, de most csak a nyújtóról beszélek. 

Te valamit nagyon keversz. Kevered a trakciós módszereket és a hosszabbító műtétet, ahol is a medencéhez rögzülő szalagokat átvágják, ezáltal valóban a belső rejtett pénisz szakasz előrébb jön. Sajnos a gyakorlat azt mutatja, és erről a műtéten átesett fórumozók is beszámolnak, hogy a műtétnél elért eredmény egy idővel eltűnik, hacsak nem használnak valamilyen trakciós eszközt is a terápiához. Most már minden egyes klinika ahol ilyen műtétet végeznek, ajánl valamilyen eszközt az utókezelésre. Ezeket a tartó szalagokat nyújtani képtelenség. Kiszámolták hogy mekkora erő lenne szűkséges a nyújtásukhoz és egy elég komoly szám jött ki.

A többi módszer (kézi nyújtás, extenderek, súllyal való lógatás) célja pedig az hogy a corpora cavernosa és a corpus spongiosum szöveteiben mikroszakadásokat érjünk el, amit a szervezet új sejtek építésével próbál javítani. Ez történik az izomszövetekben is súlyzós edzés, terhelés hatására. 

"Az izomnövekedés más néven hipertrófia elsődleges ingere a súlyzós edzés kiváltotta mechanikai feszülés, terhelés. Ez a fajta mechanikai inger, a sejt megnyúlása, torzulása révén mikro-sérülések kialakulását vonja maga után, mely beindít egy olyan újjáépítési folyamatot, melynek eredménye nagyobb izmokat jelent."

A test egy nagyon finom műszer, ami belső egyensúlyra törekszik és ennek érdekében valahol épít, valahonnan pedig elvesz. Most az élettani okait nem tudom megmagyarázni, hogy miért és hova tűnik a hosszú hónapok, évek keservesen megszerzett munkája akkor ha abbahagyjuk, de ezt már magamon is tapasztaltam és rengeteg más fórumozó is beszámolt erről a jelenségről.

Nem miattad, hanem a többi fórumozó miatt próbáltam magamat ilyen szabatosan kifejezni. Neked az lenne a tanácsom, hogy mielőtt elkezdesz fölényeskedve kioktatni, olvass, nézz utána a dolgoknak...és a hirdetéseidet szűkítsd csak a vaterára.

 

 

Előzmény: SpykR20 (7541)