zsenzso Creative Commons License 2015.07.11 0 0 805

Szia!

 

Az előbb szétnéztem a neten, és úgy látom, hogy csak kis különbség van az általad említett 2 gép között. Mindkettővel 4 lépésben lehet gomblyukat készíteni, a 2259-es 21 varróprogramot tud, a másik 23-at, ez elsőn nincs automata tűbefűző, a másodikon van. Nem tudom, mi a túró lehet az árkülönbség oka.

 

Mire fogod használni a gépet? Ha hobbivarrásra, szerintem elég az olcsóbb gép. Azt már 38.000.- forinttól megveheted. Sokan fikázzák a Singereket, nekem egy 8280-asom van, a múltkor olyasmiket varrtam, amihez jók lettek volna a díszítőminták, na, az aztán alig van az én gépemen, az általad kinézetteken van.  Egyébként nagyon megbízható, klassz kis gép, a múltkor ugyan megadta magát, de szerencsére csak olajozni kellett. Ezek az úgynevezett hobbivarrógépek például farmervarráshoz nem alkalmasak, illetve az enyém csak 2 rétegben viszi a farmeranyagot.

 

Ha például foltvarrás tűzéséhez is használni akarod, olyan gépet nézz, ahol azt írja, hogy extra talpemeléssel rendelkezik, az enyém nem olyan. Vettem hozzá felső kelmetovábbítót, hogy foltvarrott takarót tűzzek vele, de sz...t se érek a kütyüvel, mert egész egyszerűen nem fér oda a takaró a kelmetovábbító és a gép közé. Persze a kurta drága gépek már alapból tudják a felső kelmetovábbítást, na, az számomra csak álom... 

 

Ha pesti vagy pest környékbeli vagy, például nézz szét a Varrógépcentrumban, előtte meg a honlapjukon. Ott annyiféle gép van, hogy csak tátottam a számat, nem is beszélve a foltvarróknak való dolgokról. 

 

 

 

 

Előzmény: Talinn (804)