S44Z Creative Commons License 2015.07.06 -1 0 2

Szóval, hogy bele is kezdjek a történetembe:

 

A mai napon ébredtem rá, hogy hónap végére a tervezett pár napos kikapcsolódásom dugába dőlt.

 

Délután munkából hazaérve azzal fogadott a párom, hogy sajnos nem fogunk tudni elutazni hónap végén a megérdemelt pihenésünkre mert a szállást sajnos másnak adták ki.  

     Hoppá , szóval mi , hogyan....... Nem is értettem hirtelen miről is van szó!

 

Aztán a részleteket megtudva ( egy igen feszült hangvételű beszélgetés után, a szállásadóval ) kiderült, hogy kiadták a Mi általunk e-mailben lefoglalt  ( tehát írásban ) , szállást valaki másnak.

Amikor megkérdeztem ez hogy lehet az volt a válasz:  hogy Ők fizettek előleget!

 

Nos Tőlünk nem is kértek!

 

Kérdésemre elmondta a tulajdonos, hogy a fiai rosszul foglalták le a szállást. Vagyis igaz hogy Mi hamarabb foglaltunk, de nem tud mit tenni.... Bocs..

 

Esetleg keres nekünk másik szállást. OK, ez jól hangzik, ebben meg is egyeztünk.

Természetesen a másik hely színvonala közelébe nem ért a másiknak! Ócska, vacak faház, 100 éves bútorral! ( Lehet így akarták kiadni a lepusztult szállást is ?! )

Természetesen ezt nem fogadtuk el.

 

Mikor megkérdeztem, hogy mi lett volna ha egyszerre beállítunk a másik vendéggel együtt? Akkor pedig azt a választ kaptam, hogy akkor kivett volna nekünk egy szállodai szobát a saját költségén! De hogy ? Ha egyetlen elfogadható szállást sem tudott találni a környéken ??!!

Meg persze azt is hozzátette, hogy egyébként mondhatta volna azt is, hogy mégse menjünk mert meggondolta magát, de Ő segíteni szeretne. - Persze egy Ócska faházzal ... hehe jó duma!

 

Sajnos így két héttel a cél időpont előtt már máshol sem találtam szállást, vagyis kb 20 km-el odébb ajánlott egyet az "idézőjeles szállásadónk", de az Salgótarjánban lett volna. Az meg ugye nem egy hegyvidéki rész mint Smaragd-völgy, Rudabányácska ahova egyébként mentünk volna egy fesztivál kapcsán. ( Az eredetileg foglalt szállásról gyalogosan is megközelíthető lett volna a fesztivál, innen csak autóval).

 

Így sajnos ebből most kimaradunk, igen sajnálom, mert jó lett volna szusszanni egy kicsit.

 

Szóval erre szokták mondani hogy : MO-n vagyunk, mit várunk többet. Lehet ezért tartunk itt?!....

 

Szóval hogy írjak pontos adatot is, hogy Ti ne fussatok bele abba a hibába hogy hisztek ennek a nőnek ( linket nem, de szállásnevet megadok, így guglin megtalálható) : Domtető vendégház, rudabányácska

 

A kérdéses címen több szálláshely elérhető, érdemes azonosítani, hogy nehogy TE is hoppon maradj !

 

Jó, Szép, Nyugodt kikapcsolódást mindenkinek!