Giordano Creative Commons License 2015.07.06 0 0 223703

 

 

Tisza to : elony, kisebb forgalom, nincsenek o:ru:ltek, hatrany: a gaton mintha meg tobb napfeny erne es meg melegebb lenne.

Balaton : elonyt tudod, hatrany amire nem tudom gondolsz-e : nagy forgalom, bedugul sok helyen ES sok az "o:ru:lt". Este az alkohol is ratesz. Szemben be nem lathato kanyarbol kivagodik nagy sebesseggel es nem tud a "savjaban" maradni mert ahhoz sok a tempo. Rengedek kapualj, kis bekotout keresztez, stb. Oda kell figyelni. Nagy pozitivum, eszaki parton sok az arnyekos hely. Konnyen tudsz arnyekban pihenni.

Nekunk volt olyan, konkretan kanyarbol kivagodott a csavo, meglatta, hogy nem tudja bevenni a kanyart es a fak kozott kotott ki. Elesett, de nem azert nem tudott felkelni, mert megutotte magat, hanem sajat bevallasa szerint a sok palesz miatt. 

 

szerintem

 

Mi a 8 eves lanyommal reggel szoktunk menni, indulunk Badacsonytordemictol, elmegyunk kb. Bfuredig es vonattal visszajovunk. Estefele mar nem tekerunk. Egyszer belefutottunk a naplementebe, amikor a strandokrol ozonlottek kifele, na az nagyon ga'z. Boklasznak bamban az emberek, az autosok turelmetlenek es nyomulnak ... nem jo gyerekkel.

 

UDV JG

Előzmény: budaikerekes (223700)