b.veronik Creative Commons License 2015.07.05 0 0 5168

:-) Végül is igazatok van, és én is így szeretem az Oriont, ahogy van. A hibái, bődületes baklövések ellenére ma is újra- és újranézhető, ami azt bizonyítja, hogy zseniális és kortalan.

De azért a forgatókönyvíró jobban figyelhetett volna.

Ok, sci-fi, külön univerzum, a "holnapután legendája", de ha rögtön a bevezetőben azt mondja, hogy "az emberek meghódították a távoli csillagokat", akkor némi következetességgel nem olyan primitív hőstettet varr McLane nyakába, mint egy engedély nélküli  leszállás a szomszéd holdjára. :-)

Hogy a Rhea a Jupiter vagy a Saturnusz holdja? Na bumm, időközben átkeresztelték az elmúlt ezer évek alatt, ezt meg lehet magyarázni.:-)

De ha valaki pl. kamionnal járja Európa útjait, miért szenzáció, ha a szomszéd város szűk parkolójába be tud tolatni? ;-)

 

Engem az zavar, hogy egyszer olyan, mintha az emberiség még a Naprendszeren belül lenne, s most merészkedik ki azon túlra, máskor meg távoli csillagok közt bóklászik olyan otthonosan, mintha az mindennapi dolog lenne. Persze annyira nem zavar, hogy ne nézzem a sorozatot. :-)

Az ember a hozzátartozóit, barátait (és kutyáit :-D) is hibáival együtt szereti... :-)