hópihe007 Creative Commons License 2015.07.04 0 0 5874

hülye kérdés, de tényleg nemtom.. h kell meditálni? olyankor mire gondolsz? :)

 

megfelelési kényszere manapság az emberek 90%-ának van, az ilyen facebookok meg instagramok tökéletesen érzékeltetik a jelenséget.. mindenki vmit görcsösen bizonygatni akar másoknak, h jajj de szép, jajj de sikeres, jajj de gazdag stb-stb.

tény és való az is, h a fitness és konditeremfüggő gyurma emberkék is a kényszerbetegség egy válfajával küzdenek.. szóval nem vagyunk mi ritka madárfajok csak mi legalább észrevesszük magunkon, h nem oké vmi, míg vkik meg totál vakon vannak.

 

a pszichiáterek nagy része totál flúgos ez való igaz, én nem jártam egynél se, de van ismerettségi körben olyan doki aki folyamat vakargatja a koszmót a haja közül majd kirágja a körme alól.. tudom, jó étvágyat :D

 

Dorka, az agresszív gondolatos történettel én is viaskodtam, de ha egyszer rákapsz a kifele vezető útra, akkor az egyik legjobban kezelhető tünet, csak meg kell világosítani a homályos agyat, elmagyarázni nehéz, rá kell érezni.. viszont nálam a tisztaságmánia, a tökéletességmánia, és a mindig mindennek rendbe kell lennie dolog az ami meghaladja a képességeim, nemtom h tudnék lelazulni kicsit, lezserebb lenni, leszokni a bacifóbiáról :|

pedig csomó dologban tök leszarom vagyok, de ezekben nem, néha úgy érzem annyi logika van az agyam működésében, mint egy ovodás gyerekrajzban..