Ballószögi Creative Commons License 2015.07.02 0 0 56477

Ezt írd vissza:

 

Tisztelt Ügyvéd Úr!

 

Köszönettel vettem levelét.

Tisztelettel előadom,hogy Én ugyan rendszeresen vásárolok termékeket a neten,piacon,kereskedésekben de messzemenőkig mindig tiszteletbe tartom a szerzői jogokat,és a jövőben is tiszteletbe fogom tartani.

 

Az Ön által említett ügyben Én több soron megkérdeztem Csingcsenszin Urat,hogy eredeti-e a termék,mert engem csak akkor érdekel!

 

Én mindig azt a választ kaptam,hogy természetesen, Ők már minden jogot megvettek a cégtől,és minden engedéllyel rendelkeznek a termék értékesítéséhez.

 

Ezért Önök az eladóval,Csingcsenszin Úrral vannak jogviszonyban-hisz Ő árulja,forgalmazza-nem velem,mint jóhiszemű vevővel.

Csatolom Csing Úr elérhetőségét:China....

 

Jóhiszeműségemet az is alátámassza,hogy a nevezett terméket az E-bayen vásároltam,ahol -mint Ön előtt is biztosan közismert --egy un "buyer protection"védelem alá esik.Ez azt jelenti,hogy amennyiben engem kár ér,akkor a vételárat visszafizetik.

 

Továbbá kérem-tekintettel arra,hogy az eladónak(és az E-baynek) bizonyítanom kell a termék hamisságát-csatolja részemre a termékről készült szakértői véleményt,illetve a megbízója által aláírt jogi képviselet ellátására alkalmas megbízást,v annak másolatát.

 

Munkáját és fáradozását megköszönve:

Előzmény: vti00 (56465)