atiwrc Creative Commons License 2015.07.01 0 0 7258

A picit régebbi flash verziom miatt FF-ből egy szép nagy x-et kaptam IE-ből pedig pampogott, hogy régi a flashem, pedig mutatta a háttérben a lejátszót, csak nem tudtam rákattintani, csak is az  adobe honlapjára küldött volna flashért.

A lényeg, hogy viszonylag egyszerűen eltudtam indítani a forráskódból, megnéztem, nekem tetszett, nagyon szépek voltak a renderek, az animációk, a modellek (a pályán mozgó versenyautók mozgása kicsit fura volt). Mindig is jobban megértettem az ilyen technikai dolgokat ilyen animációkból, nekem magyarázhatták képekkel, ha nem látom mozgás közbe hogy működik nehezebben értettem meg.
Az azért látszik, hogy itt sem voltak friss felvételek a futamokról, de mégis jobbnak tünt mint pl az SK-s Inside GP vagy Inside line, (A fast lane nevű bulvár műsor szerűséget inkább hagyjuk) de lehet ott már a kommentátorok is zavartak főleg a mondat végén felvitt hangsúlyokkal. Itt nem volt gond azzal amit mondott, legalábbis hihetőnek tűnt :), jó volt a kommentár. Én szeretem az ilyen régi felvételeket is nézegetni, szóval engem megvettek, már csak egy gondom van most vele, hogy miért nem év eleje óta adják :), mennyi szép render és technikai dolog magyarázatáról maradtam így le.
Ja egyébként valami ilyesmi animációkat a kocsikon lévő új fejlesztésekről elviselnék 5-10 perc az mtva-s F1 felvezetőkben.

Előzmény: nicko (7257)