Törölt nick Creative Commons License 2015.07.01 0 0 95001

Uraim!

 

Mindenki előtt le a kalappal! Tényleg, jobbnál jobb ötleteket adtatok az emeléshez, egyelőre úgy néz ki hogy az archivalo-Schnitt párosnak küldenék egy virtuális sört (de ha Miskolcon jártok, kaptok igazit is! Írjátok meg mailben ha így lenne :-)) Ha jól emlékszem először archivalo majd Schnitt emlegette a kocsiemelőt, ez elég nagy bogár volt a lapát fülembe! Úgy néz ki hogy igen könnyen, minimális átalakítással megoldható, az a kilógó kis tengely, az előző verzió "maradéka" pedig kifejezetten jól jött.

 

A "szokásos" rövidke videó:

 

https://www.youtube.com/watch?v=LspVddlLyEA

 

Még Vajknak mondanám, hogy igen egy rugóra jár az agyunk, mert az akkus csavarozó+valamilyen csavaros emelős megoldás nekem is eszembe jutott. De aztán valamiért elvetettem. De az akkus csavarozó így is bevetésen lesz emelésnél :-) Egyébként semmi extrát nem tud a csavarozó: Extol Premium, 18V, 32Nm max nyomatékkal. De van egy "kicsi" Makitám, 10,8V, 24Nm max nyomatékkal, az is megette ezt az emelőt.

 

drRamaty: a pozdorja nem laminált részét terveztem "levasalni". De amit írtál (kemény lécet körbeereszteni) sem rossz ötlet, sőt ... egy fokkal elegánsabb és tartósabb is.

 

És még egyszer, köszönöm a többieknek is a tippeket meg a fáradozást a rajzokkal!