atiwrc Creative Commons License 2015.06.30 0 0 7252

Nem szoktam ilyen vitákba belekeveredni, de úgy látom ebben az országban nagyon nehezen fogják fel az emberek, hogy vannak és talán egyre többen vannak akit egyszerűen nem érdekel a foci (megnéz évi 2-3 mecset maximum), a külföldi se. Egyszerűen annyiféle más elfoglaltságot tud találni az ember, ráadásul rengeteg fiatal már nem is vesz tv-t se.
A csúszások és elmaradó műsorok miatt sokakat egyre jobban idegesít a tenisz vagy a snooker, és mégis állandóan nyavalyognak a tenisz közvetítéseknél a tenisz fanok hogy miért nem adták végig, ezt miért nem adják, azt miért nem adják, holott ha megnéznék arányaiban mennyivel is több időt nézhetik ezeket mint más sportokat, inkább örülniük kellene. Pont az ilyen sportokat kellene közvetíteni a neten, ahol te választhatod, ki hogy az aktuális páros vagy meccs közül melyiket akarod nézni, milyen nyelven, stb. a Technika adott hozzá. (Ne jöjjetek a reklámbevételekkel, mert egy streamelt élő adásba is ugyanúgy elhelyezhető) A nézettségi adatokat is sokkal pontosabban tudnák mérni.

Nem értem miért kéne görnyedni gép előtt? Nem tudom azok a dolgok, hogy hdmi kábel, okostv, laptop, tablet, okos teló mond-e valamit, de bármelyiken tudod nézni a netes adás, közbe úgy helyezed magad kényelembe ahogy akarod.
Rossz minőségű stream?
Hivatalos streamek (autósportnál egyre több van) és egyes emberek által streamelt tv-k adásai is olyan HD felbontásba vannak már streamelve, hogy szebb a kép, mint amit pl egy SD-s előfizetéssel elérhető....(Nem gondolom, hogy a jobban nézett sportok foci, tenisz esetében direkt pocsék minőségbe streamelnének....)

Másrészről megjegyezném, sokszor sokkal jobb külföldi nyelven nézni sok mindent, ahol olyan emberek kommentálják az eseményeket, akik ott vannak a helyszínen az egész hétvégén, meg az egész környezetben jobban benne vannak, mint  egy éppen másik műsorból beesett kommentátortól hallani a dolgokat.

Még egy kérdésem lenne még azért, hogy minden Digi előfizető ilyen stílusú lesz egy idő után?, mert az analóg kábeltv előfizetést le kellene cserélni már valamire itt és a kékek között vacilálok (IPTV nem kell a netem sebességét teljesen ki akarom használni :D )  Digiről nem sok pozítiv dolgot hallok, ha van is pozitív dolog azt olyan stílusban írjátok, ami hát hogy is mondjam, mint ami itt van a topicba.

Előzmény: Törölt nick (7242)