szőkék hegedőse Creative Commons License 2015.06.30 0 0 15960

A minap Kecser Polgártárssal igen érdekes párbeszédet (chat-et) folytattam.

Aszongya a nem buta ember, hogy eme csendes helyen, Albertirsán ne légyen ideológiai-pártalapú vitatkozás, hanem - ez lehet a fazekasista komenizmus új blöffje- legyen "lokálpatrótizmus".

 

Már látom a sáncárkokat, a döngölt falakat minden ellen , ami MAGYAR és NEMZETI!

 

"Lokálpatriótizmus" ott lehet, ahol ahhoz a NÉPRAJZI adottságok még léteznek. Mert MOSTAN nem teremthetünk lokálpatriótizmust, a már tönkretett alberti szlovák népszokások, a megsemmisült irsai zsidó vagy vagy magyar népszokások híján.

 

Amelyek

1., a szociálizmusnak nevezett bolsevista anarchizmus,

 

2.,  a '68-asnak nevezett beat- és rock-generáció Nyugat-imádata és a tradíciók elleni, teljesült lázadása

 

miatt MEGSEMMISÜLT.

 

Amit a Kecser -féle kiskirályságban gondolkodó posztkommunista és Szent Fazék-imádó helyi (h.ly.) tábor akar, az nem lokálpatriotizmus, hanem nemzetárulás, esetleg keresek egy ráhúzható Btk. elkövetési magatartást is.

 

A bolsik 110 éves törtenetük során több nagy  Patyomkin-álcában léteztek, megtévesztést kísérelve meg.

 

Először 1902-ben mélyen alulmaradtak a Bernstein  vezette "revizionisták" (szociáldemokraták) táborával szemben , m é g i s "többséginek"  - oroszul bolsevik- hazudták magukat.

 

Aztán az 1917 nov. 7-én éjszaka "a Téli Palota ostroma"-ként feltüntetett tömeges nemi erőszakot a NOSZF győzelmeként tüntetik fel, máig(!!), mert a 20-as évek második felében Eisenstein, tipikusan orosz filmrendező csinált egy heroikus, monumentális hazugságot arról, amikor 167 részeg martalóc megrohanta a kiürített cári Téli Palotát  ( a cár 10 hónapja megbukott már), és az ott elszállásolt NŐI SZÁZAD (hadtáp, eü.) testét akarta....

 

Aztán népfrontmozgalom, meg spanyol "önkéntesek" is voltak, reguláris ruszki alakulatok és azok nemzetközi tagjai által, meg Békepárt, amely robbantgatott és rendőröket gyilkolt.

 

Most  - egy San Marino nagyságú helységben - a kommunisták, igen Váraljay polgártárs, kitaláltátok, hogy NEMZETI és MAGYAR az ne legyen, hanem tradíciók nélküli  "lokálpatriotizmus".....:(

 

Vagy a tradíciókat a gulyáskommunizmus jelentené?