Eolomea14 Creative Commons License 2015.06.28 0 0 5150

"Használd a szövegkönyvet tájékozódásképp, abban jelölve vannak azok a részek, amelyek a régi szinkronból kimaradtak."

 

Koszonom, ez sokat segit. Valoban, nehol alig (vagy egyaltalan) nincsen hiany, mashol (pl. Az urcsapda reszben) viszont meg elegge tobzodnak.

 

"Nekem az új szinkronban elsősorban az nem tetszik, hogy a színészek előadták a szövegüket, a régi szinkronnál pedig hangban eljátszották a jelenetet."

 

Az alabbi hozzaszolasban mar reagaltam erre - szoval en ezt maskep latom (ill. hallom); olyan joizuen tudnak veszekedni az uj szinkronban (McLane mergesebb tud lenni, mint valaha, Tamara cserfesebb, mint barmikor - nem beszelve a foldi hivatalnokokrol, akik korul csak ugy szikrazik a levego [pl. hogy szupernova ugyeben hozott dontes, ill. annak hianya ugyeben], ahogy szinte magukbol kikelve [mint pl. a marsall, akinek ugyszinten kivalo az uj magyar hangja] egymasnak esnek a targyalasokon), hogy csak na :).

 

Szoval, legalabbis a fobb szerepeket tekintve, en egyaltalan nem erzem az uj szinkronban a beleeles hianyat - sot, Tamara uj hangja szinesebb, es igy sokkal jobban visszaadja a karakter noies szeszelyeit (a regi szinkron szelidebb tonusa kevesbe passzolt Tamara - fokent ez elso epizodokban mutatott - elbizakodottsagahoz).

Előzmény: Trigon_ (5147)