amplitudinis2 Creative Commons License 2015.06.28 -2 0 15220

Te magyar betegségben szenvedsz. Sík hülye vagy, de az téged egyáltalában nem zavar, ha elmondják

ez így nem jó, ahogy csinálod..  Hát próbáld akkor a súlypontját leszűrni a dolgoknak: Sűrűség?

Ugyanmár. Definiálni nem tudod. Hát ha egyszer utálod ezeket a matekos dolgokat az a Te bajod.

Tévedésben vagy egyébként. Nem azért írok, hogy itt egy 80 elemű véges halmazon mutassak halmazműveleteket, vagy diszjunktciókat, minimális halmazelmélet ez....

 

 

Csak a te szinteden lévők értik meg,én is csak nehezen mert irtóztam mindíg a kapcsos zárójelektöl,hatványoktól sorozatoktól és mikor én végeztem a suliban akkor jött divatba a számhalmazok elmélete vagyis szerintem a nagyid korosztályához tartozom.

Nem próbállak rábeszélni hogy pl unio helyett összesítést vagy kereszteződés helyett azonosságot használj ,de így ne nagyon csodálkozz ha sokan nem értik a képleteidet sem .

 

Hát persze persze. Nulla tudás de azért megmondanád a tutit nekem is. Fáj amit olvasok.

Semmi extra. Na akkor kapaszkodj meg: én leszarom, hogy te mit csinálsz. Tőlem aztán olyan álomvilágban élsz és kergeted a semmit..... Csak untam már, hogy naponta bedobod a  hülyeséged.

 

Na. Nem Troll vagyok ám én. Mégcsak nem is a hülyéket, hanem csak a megjavíthatatlan hülyéket utálom. Nem az embert. A hülyeségeiket.  Hát ne legyen nagy mellényed, azért és illedelmesen beszélj, egyébként ne trollozzál mert nyakonbaszlak!

 

Előzmény: blondy100 (15218)