Eolomea14 Creative Commons License 2015.06.27 0 0 5143

"Szerintem ne fáradj mind a hét résszel, hiszen az elsőt kitűnően megcsinálta Darth Bat kollega."

 

Minden tiszteletem a kolleganak, de en egyaltalan nem voltam megelegedve a minoseggel.

 

"Engem soha nem tudott az új szinkron elcsábítani, még Mario hangja esetén sem (pedig Madaras Józsefet szívből utálom. De az első élmény első hangja számomra mindig meghatározó volt.)."

 

Nekem meg a regi szinkron kopott ki az emlekekbol, es az uj plantalodott be. Ha amugy sem vagy oda Madaras Jozsef hangjaval (es mivel az uj szinkronban Mario log ki leginkabb a sorbol), talan megis adhatnal eselyt az en "oszver" szinkronomnak. Az legalabb mar van :)

 

"Azért bátorkodtalak buzdítani mert te magad ajánlottad...(5132 hsz.)"

 

Annal a bejegyzesnel meg nem voltam tudataban, hogy a regi szinkront is foltozni kell - es ahogy irod, tobb helyen is. Ha tiovabb dolgoznek az Orionon, akkor mar tenyleg tobb lenne a nyug, mint orom... Amugy is olyan lemom van most, amihez 8 orat a szamitogep kepernyoje mogott kell tolteni (muszaki tervezessel) - es ha mar itthon vagyok, akkor nem akarom ugyanazt folyatni. Var a kert, a haz, van tennivalo boven - es az legalabb masfajta munka.

 

Sok mas egyebet (filmek szinkronizalasat, a tervezett sajat Pink Floyd antologiam osszeallitasat, stb) ki kell huznom... Talan a szinten tervbevett [sajat] 16. Pink Flod albumot meg osszeallitom, egy-ket kepet meg megkomponalok, azutan marad csak a [szukre szabott] napi rutin - meg mint pl. az az orion-s forum - amihez a szamitogep moge kellen ulnom itthon is.

 

Vegtere is megvan nekem az "oszver" valtozat (ami egyesiti a ketfele szinkron elonyeit) - most mar tenyleg csak nezni szeretnem az Orion-t. Meg egyszer: a regi szinkron is toldozott lenne, es sok uj magyar hangot mar ugy szoktam meg, ahogy az az uj szinkronban van. McLane meg jobb lett, Tamara is, Villa is - szoval ugy erzem, hogy amit nyernek a reeven, elvesztenem a vamon. Bocs', de mar nincsen tobb bennem - remelem, megerted...

Előzmény: roszner (5140)