CJKrisz Creative Commons License 2015.06.21 0 0 2407

Ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor számomra a utolsó igazán jó könyve a Ganésa gyémántjai volt. Utána mintha megszakadt volna valami, jött a Véresszakállú Leif és a lávamező, ami számomra az első komolyabb csalódás volt. Aztán jöttek a felesleges folytatások, A vérfarkasok kastélyában, Siva újra táncol, majd a történetek sorozatból McKinley története. Egyik sem jött be nekem. A Thumo volt ami a lefelé ívelést egy kicsit felhúzta, illetve számomra a vízidisznós könyv és A teaültetvény is egyfajta pozitívum volt az ebben az időben megjelent könyveihez képest. A Báthory Orsis történetek egyfajta stagnálást hoztak, A nyomasztó örökség viszont szerintem egy kicsit megint átlagon felülire sikeredett De ezek mind csak kisebb pozitív púpok a grafikonon amely alapvetően egy "szép" lefelé ívelés mutat. Ez a mostani könyv viszont benne van a legrosszabb háromban az én listámon.

Egyébként én sem hinném, hogy ez a kiadó sara lenne, egyszerűen Laci bácsinak nincs már új ötlete. Valószínűleg nem is utazik már annyit, mint régebben, kevesebb a külső inger, így kevesebb az ötlet is.

Ellenben amióta a Gestával megszűnt a kapcsolat, azóta nagyon sok nyomdahiba fordul elő a könyvben. Rossz névelő, tárgyrag elhagyása és hasonló bosszantó hibák. Régebben ilyenből 1-2 volt egy 500 oldalas könyvében, újabban egy kötetben van 10-12.

Előzmény: Terror D (2403)