vito1899 Creative Commons License 2015.06.21 0 0 3745

A következő mezeket szeretném elcserélni. Mindet méret problémák miatt. Tekintve hogy a klasszikus méretezés minden márkánál más és más tapasztalatom szerint, inkább úgy írom: 52-53 centiméter széles mezek kellenek nekem, ez a méretem. Amúgy ez olyan M-es általában, de hát ahány ház annyi szokás... Jöjjenek akkor a képek és hogy mire cserélem-cserélném.

OM mez. Replika, de kiváló minőségű. Állapota kifogástalan, hibátlan. XL-es méret. Elcserélném OM mezre, de ez esetben más ajánlatokat is meghallgatok, ha lesznek ilyenek.

Arsenal mez. XL-es. Nullkilométeres. Teljesen hibátlan. Meghallgatok bármilyen ajánlatot, a londoniakhoz nem húz a szívem. Liverpool. Na az már más tészta, azt csak Pool mezre cserélem. 42-44-es van beleírva, XL-nek felel meg úgy nézem.

Celtic és Írország. Mindkettő enyém volt ebből is, úgy értsétek az én mezeim nem a turiból kerültek ki sosem. Mindkettő XL-es. Csak Celtic és Írország mezekre cserélem őket az én méretemben. A kelta mezt hordtam sokat anno, de baja nincs. Az ír az kb. gyári állapotú.

Barca... Egy hete kaptam, kicsi rám, S-es. Még a kartont sem vágtam ki a nyakából. Ugyanilyen vagy ilyesmi Barcelona mezre cserélném el szívem szerint, persze nagyobb méretben. Ez amúgy 46 cm széles.

Hibs mez, XL-es, hibátlan állapotban. Szívem szerint ugyanerre cserélném, de ha van ötletetek, tárgyalás képes. A méreten kívül baja nincs.

 

Mail címem: vito1899@citromail.hu

 

M-es körüli mezekkel zaklassatok tehát, de inkább azt kérném mérjétek meg azon mezeket amiket elcserélnétek, 52 centi szélesek-e.