vidi313 Creative Commons License 2015.06.20 0 0 10996

"...mert az legjobb esetben is a sikeres eladáshoz kötődik, ami ugye csak soha napján következik be."

 

Az enyémet egyszer majdnem sikerült eladni! :-)))

Nagyon picin múlott, csupán annyin, hogy az eladást felvállaló cég azt nem közölte a vevővel, hogy 2 személyes helyről van szó, a vevő meg 4 személyesben gondolkodott, és ez az aláírás pillanatában derült ki. (Szerencsétlen vevő még hitelt is vett fel ennek a vásárlására). :-(((  :D

Akkor egy picit rosszul érintett a dolog, mert már beleéltem magam, hogy hál'Istennek találtunk egy "madarat". :DD

Utána lehiggadva, átgondolva az egyészet rájöttem, még örülhetek is, hogy nem lett az eladásból semmi!!

Miért???

Azért, mert a közvetítő nem vállal semmilyen kockázatot, rizikót, mindent Te vállalsz, azért, mert Te vagy az eladó az aláírt adás-vételiben! Ő csak egy kibic, amiért a markát tartja! Sikerdíjért dolgoznak, és nem is kevésért, az eladási ár 10-20-30 %-áért.

Beszéltem itt korábban a szerződésekről, hogy az nem olyan egyszerű, hogy aláírtad, és most már nincs mit tenni. Azt csak azok a szélhámosok hangoztatják, akik csőbe húztak!

Dehogynem! Vannak lehetőségek, csak elszántság, kitartás, és bátorság kell hozzá. 

Tehát nem csak a vásárláskor csaptak be, ez még azután is a nyakadon ül, ha eladod (azaz megbízol valakit ezzel)!

Ne örülj egy sikeres eladásnak,  mert később hatalmas és keserű meglepetésekben lehet részed!

Ismét hangsúlyozom, az eladó Te vagy, és az eladó minden felelőssége ezek után már a Te nyakadba szakadt, egy selejt, átvágós, manipulatív termék után!

Vagyis, ha a vevő később, 1 vagy 2 év múlva meggondolja magát, azt érzi, amit minden TS tulajdonos, hogy átvágtak, amire jó esély van, nem a közvetítő céget fogja perelni, hanem Téged, az eladót!!!

A közvetítő cég, akit megbíztál, mossa kezeit, hiába fizettél neki százezreket!

Ilyen esetben benne van a pakliban, hogy bírósági végzés útján visszakerül hozzád az "imádott" TS-ed, amiről már azt hitted, végre megszabadultál tőle, mert Te nem leszel olyan szemét és aljas, mint akik csőbe húztak anno, és nem is vagy felkészülve az olyan "hárításra" mint ők, és az eladási árat visszafizetheted a vevőnek, pluszban meglettél károsítva a kibicnek kifizetett sikerdíjjal is.

Tanulság az egészből: csak azon a módon tudsz a TS-től biztonsággal megszabadulni, ha valakinek szimbólikus összegért (1 Ft) eladod, (ezért nem perelhetnek :D), vagy elajándékozod, vagy ha ellenszolgáltatás nélkül visszaadod - ha visszaveszi - annak, akitől vásároltad.

Előzmény: Prof63 (10992)