nessy82 Creative Commons License 2015.06.18 0 2 816

Sziasztok!

Akkor most én is leírnám tapasztalatomat a szuper korrekt KÖBE- vel kapcsolatban!

Január elején összetőrte autónkat egy MAN. A vizsgálat lezajlott, minden irat rendben beérkezett a biztosítóhoz.

Megállapították hogy egyértelműen mi voltunk a vétlenek, és mint károsultak nyilatkozzunk ugyebár milyen számlaszámra kérjük a megállapított összeget, vagy javítás esetén a szervíztől igazolást hogy mennyi lesz a javítási költség.

Szépen megtettük a nyilatkozatot, ügyintéző közölte hogy 2 nap múlva kapjuk a határozatot. Ekkor indultak a problémák. Ugyanis április 13 óta nem csak határozatot, de még pénzt sem kaptunk!! Azóta heti szinten hívogatjuk őket, csak annyit mondanak hogy kifizetés alatt, mikor kapjuk meg? Majd. Ők a gépben csak ezt látják. Nem tudunk érdemben senkivel beszélni, nincs egy pénzügyes, nincs egy osztályvezető akit el lehetne érni. Közölték írjunk pamaszt. Megírtuk a panaszt természetesen nem reagáltak rá semmit pedig már letelt minden határidő! Senkit nem érdekel az hogy panaszt tettünk, semmire nem reagálnak, telefonon ugyanazt mondják mindig sőt leráznak!! A leggusztustalanabb biztosító amivel eddig talalkoztunk a KÖBE! Most fordultunk ügyvédhez mert ez már aljasság! A

Miért kell az embert ráadásul a vétlen felet ìgy szívatni, egyszerűen nem értem! Felháborító amit megengednek maguknak! Nesze korrektség!