pilezi Creative Commons License 2015.06.17 0 1 27903

Szia Sborisz! :)

Azt hittem, hogy kapni fogok valami értesítést arról, ha valaki ír nekem, de ezek szerint nem, de akkor most már tudom :)

Magunknak szerveztünk mindent, mint általában - eddig egyedül az esküvőnk megszervezéséhez kértünk segítséget egy privát irodától.

Úgy szokott lenni, hogy én keresek hotelt, a férjem repülőt. Mindketten nagy szerelmesei vagyunk már magának a szervezésnek is. A maldív nyaralásnak igazából egy szempontja volt kezdetben: hogy mindenképpen olyan távol legyen Male-tól, hogy hidroplánnal mehessünk. Amit én szerettem volna, hogy legyen édesvizű medence, az nem jött össze az ár miatt, inkább választottuk, hogy egy "olcsóbb" (mihez képest?) helyre megyünk, de 14 napra mindenképpen. Egyáltalán nem bántam, hogy így alakult, mert mivel ott nagyon nagyon lelassul az idő, és nagyon pici a hely, sok aktív  tevékenység híján igyekeztünk azt megfigyelni, hogyan működtetik a szigetet. Azt hiszem, itt, ahol a zuhanyból folyó édesvíz valóságos kincs - tekintve, hogy mennyibe kerülhet előállítani, nem állta volna meg a helyét egy feszített víztükrű medence - ez az én véleményem.

A hotel neve Chaaya Lagoon Hakura Huraa egyébként. Próbálok fotókat feltölteni.

Előzmény: Sborisz (27854)