ebatta Creative Commons License 2015.06.16 0 0 38773

Nem is értem az egészet, tavaly nyáron sikerült kiirtanom őket! Nagyítóval vizsgáltam az ülőjüket, tojásszám növekedése,nem vakaróztak, nem hullott a tolluk...egyértelmű volt számomra, hogy sikerült kiitani őket ( gázolaj+ a por amit a tyúkokra és az ülőre lehet szórni)

Nem vettem állatot,saját nevelés minden...újra megjelentek! Tuti, hogy a galambok és a verebek hozzák be !

Bepermeteztem, tavasszal klórmeszes fertőtlenítés volt, gyerekek miatt próbálom őket tisztán tartani.Mégis újra megjelentek.....

Majd jelentkezem a hatástanulmánnyal:) vannak most tyúkok, jércék és egy kotlós 7 napos csibékkel, ja és külön térbe, de viszonylag közel a tyúkok alvóhelyéhez egy kotlóssal aki bőőőszen ül és tántoríthatatlan (igaz nála nem fedeztem fel az ááátkok jelenlétét) Majd írok a hatásról, tapasztalatról, mert jóval egyszerűbb volt mint a gázolaj . 1600 ft egy adag és felét sem használtam el. ha hatásos akkor írok és bátran ajánlom. , de várjuk ki a végét, hogy a tyúkok, jércék, napos csibék túlélik-e a tetűirtásos szert!) de sajnos valamit kezdenem kellett még az elején, mert durva volt amikor elszaporodtak.

 

Ja! És persze , hogy a zok a mocsok vámpírok elpusztulnak-e!

Előzmény: Törölt nick (38771)