boxerkutya Creative Commons License 2015.06.14 0 0 2829

Krónikus Lyme borreliosis a gyökere a sclerosis multiplex - gyógymód antibiotikumokkal elérhető?Fritzsehe M 1 .Szerző információAbsztrakt

Eltekintve attól, hogy pusztító hatással személyek és családjaik, a szklerózis multiplex (SM) létrehoz egy hatalmas gazdasági terhet jelent a társadalom által leginkább sújtó fiatal felnőttek a legtermékenyebb év. Bár a hatékony stratégiák tüneti kezelésre betegség módosító terápiák alakultak ki, nem létezik gyógyító kezelést sem. Világszerte, MS prevalenciája párhuzamba a megoszlása a Lyme-kór kórokozó Borrelia (B.) burgdorferi, és Amerikában és Európában, a születési túlzásokat azok számára, akik az élet későbbi fejlesztése MS pontosan tükrözi a szezonális eloszlása Borrelia továbbítására Ixodes kullancsok. Amellett, hogy ismert akut fertőzések, nincs más betegség kiállítási hasonlóan markánsak járványügyi klaszterek szezon településen, ápolják a reményben, hogy a megelőzés végeredményben elérhetőnek kell lennie. Amint minociklin, tinidazol és hidroxi-klorokin a jelentések képes elpusztítani mind a spirochaetal és cisztás L-formája a B. burgdorferi talált MS agy, ott merül is új reményt a már sújtott. Az immunmoduláló gyulladáscsökkentő potenciális minociklint és hidroxiklorokvin ezenkívül csökkenti a Jarisch Herxheimer reakciót váltja ki pusztuló Borrelia a kezelés megkezdésekor. Még azokban az esetekben, független B. burgdorferi, minociklin ismert a jótékony hatása számos tényezőtől tekinthető káros az MS. Kapó betegeket ezek kombinációja Pharmaceuticals így várhatóan gyógyítható vagy egy hosszabb időszakra elengedés a kezeletlen kontrollokhoz. Bár a cél ennek a racionális, költséghatékony és potenciálisan kuratív kezelés tűnik, elég egyszerű, hogy fontos a tudományosan megalapozott megközelítést nem lehet eléggé hangsúlyozni. A randomizált, prospektív, kettős vak vizsgálat szükséges azoknál a betegeknél, a B. burgdorferi endémiás területeken kialakult MS és / vagy Borrelia L-formák a saját agy-gerincvelői folyadék, és így ésszerű jelentőségét kellő időben, a csoportok elég nagynak kell lennie, és lehetőleg együtt egy multicentrikus tanulmány.

 

fordítóval másoltam ,de nagyjából érthető

 

Ezért mondtam, hogy most már tudod, hogy mi a bajod. Nincs kétségem felőle, hogy lyme-od van. Keresd minél hamarább Dr Esztó Klárát ! Számít az idő is !

Előzmény: Ellenia (2828)