lazy g. Creative Commons License 2015.06.12 0 0 557

Szia Peti,

 

köszi szépen a jó tanácsokat! :)

Oks,én is gondoltam minden olajcserére,a fene tudja,h mikor volt benne cserélve. Egyébként ez év februárjától állt a kocsi,ki volt vonva a forgalomból.

Ez engem nem zavart,sőt..addig is pihent.. :)

 

A váltótartó bakot h lehet megnézni,h halottak e? Vagy ezt bízzam szerelőre?

Nekem van egy nagyon jó szerelőm,a Peugeot-mat is Ő szerelte,a Peugeot szervízben dolgozik. Sajnos most nagyon sok munkája van,úgyh kövi hét kedden tudja cserélni az olajat. A hétvégén pedig a vezérlést. 

Az autó egyébként zseniális! Úgy értem,ez a márka,ez a típus. Álom vezetni...

 

Amit vettem,abban is ott a lehetőség,jó állapotban van,csak egy kicsit most fel kell turbózni. Egy tanyán élő idős emberé volt,nem nagyon törődött vele,de mondom a lehetőség,h egy szuper autó legyen belőle,az adott.

Szép megkímélt belül,szépek az ülések,stb.

Sajnos szervízkönyve nincs.. Ezt azért sajnálom! Na mindegy,most tetőtől talpig átnézetem és utána mehet a menet! :)

 

A GPS- lehet,h egyelőre hagyom,nem létfontosságú,beszélem az angolt,ezt csak kényelmi szempont miatt cseréltetem majd ki egyszer. A lényeg,h működik,hibátlan. :)

 

Ha megadom az alvázszámot,vhol meg tudod nézni,h milyen felszereltségű? Vagy hol lehet ezt megkukkolni? Jó lenne tudni pontosan,nem lenne hátrány,még finoman szólva sem.

A 4 kerék hajtást h tudom megnézni,h működik e? Csak ha megemelem?

A fogyasztása sztem piszok jó. Kecskemétről hoztam el (Veszprémbe) és ugye 6 fokozatú a váltója,kb 7 , 7 és fél liter volt az átlagfogyasztása. Mondjuk nem toltam neki,ezt azért hozzá kell tennem. (110-130-as tempó). Majd ha kicsit megismerkedünk és kész lesz rajta minden,akkor nyilván bátrabb leszek én is vele... Addig csak finoman.. :)

 

Köszi szépen minden segítséget,ha lesz még kérdésem,akkor jelentkeznék,ha nem bánnád..

Szia,minden jót! :)

Előzmény: Tele Peti (556)