NagyonI Creative Commons License 2015.06.10 0 0 5854

Gondolkodóban voltam:::))) Azaz miért vagy Chopper ejtsd Csopi???Dögöljek meg, ha értem::)))

Hol voltam, hol nem???Hát Sziporkát nem láttam ma.

 

Ágyazással kezdődött a napom. Gondold meg!!Kenyerem java a bendőmben, 71 éven át igyekeztem minél kacifántosabbá tenni eme műveletet.Egy óriási francia ágyon hencsergek. Úgy hetente egyszer nem bírom már az összekuszálódott ágyat elviselni. Ilyenkor reggel lehajigálok róla mindent. (8-10 kispárna, 3-4 nagypárna, paplan, pléd, néhány tegnap levetett ruhadarab...és a végén a mágneses (10 kg?) birkaizé, amit valakinek évekkel ezelőtt ajándékba vettem, de a dög itt hagyta, s mivel nem tudom hová tenni, hát behuzatolom, s ráfekszem. ÉS PERMANENSEN UTÁLOM..::)))

Mivel ma reggel lehajigálás volt, szenzációs ötletem támadt, az ágy alatti- hatalmas!!!l ágyneMűtartóból (amit ruhatárolónak használok) kibányásztam a nyári ruháimat. És mivel Alz úr is a vendégem gyakran, azta!  jé!!!na de ilyet! kiáltásokkal üdvözöltem az elfeledett kacatjaimat.

 

Folyománya: este 11 fele még 2 kupac miafenétcsináljakezekkel van a szoba közepén, de mondd!! éjjel WCre igyekezvén majd ugrom egyet..Vagy kettőt. (Nem igaz ám!!Éjjel (sem)ugrok:::)))

 

Nem volt jó az éjszakám, a kések éjjel egyig szurkáltak. Aztán hogy legyen folytatás- találtam egy dagadékot a térdemen, ami még izgalmasan meleg is volt. 

Ballagtam egyet a kutyámmal,  s ballagás közben összeballagtam (futni nem tudok:::((() a házi drval, akire zabos vagyok. De lepattant a bringájáról és nyájasodtunk egyet.Mondom neki a dagadékot meg a meleget. Hogy jé!! tényleg!! És lelkesen tapogat. Én meg vadul törtem a fejem, hogy hol járhatott?Mert ismerősök szerint ha sok beteg vár rá, néha kimászik az ablakon és elmegy fagyizni. Hogy mennyi idős? 60-61. 

 

Na akár regényt is írhatnék a mai napról. Kellett neked kérdezned..

 

 

Kellett nekem belekezdenem a holvoltamba.,..

 

Persze tovább is van, de ne mondom:::))) Nem én!!

 

Előzmény: Chopper63 (5853)