szkm Creative Commons License 2015.06.09 -5 0 814

A KöBE fizet, tiszta - és nem malmozós "na-gyere-haver-megbiztosítózzuk" - ügyekben meglepően gyorsan. Gyorsabban, mint a húúúú de nagy és tapasztalt, külföldről dirigált, mo-i fióktelepként létesített biztosítók. Vezetni meg tudni kell, és akinek ez nem sikerül, járjon tömegközlekedéssel, biciklivel, vagy gyaloggal, vagy ne törjön össze olyan autóst, akinek jobb az ügyvédje :)

 

Az "olcsó hús" - csak úgy mellékesen megjegyzem - negyedik alkalommal nyert MagyarBrands, és harmadik alkalommal SuperBrands díjat egymást követő években... biztos puszira, mert csak a mendemondák lehetnek igazak. Itt sajnos a legtöbben csak a mendemondákra hallgatnak. Érdekes, olyan visszajelzést (1-2 kivételtől eltekintve) nem olvastam itt, hogy a kedves háborgó fórumozó megpróbálta volna tisztázni a háborgásának a tárgyát a biztosítóval, és hogy annak mi lett az eredménye, milyen választ kapott.

 

Lehet szidni-szapulni, mint bármelyik biztosítót, attól ez még egy jó és megbízható márka, én például örömmel maradok náluk, vagy mondok fel évvégére és kötök hozzájuk vissza, ha úgy kedvezőbb a díj.

Előzmény: SzaboZE (812)