NagyonI Creative Commons License 2015.06.09 0 0 5839

Na csakhogy a műveltségem fitogtassam (fitogj, fitogj műveltségem:::)). az etwas -t  értettem, a carnit is.. de hogy valaki ennyire nagyvonalúan oroszozzon?:::)) németezzen egy mondaton belül , az nekem móka és kacagás::))

 

Egyszer hálálkodni akartam- de nem nagy csinnadrattával egy barátnőmnek, s beloptam a spájzába egy 2 literes üveget, amire hatalmas betűkkel írtam rá: CEC.  És már én is elfeledtem, amikor egy vendégének akart belőle kínálni. Szerencsére a vendég (IS) boldog orosz szakos volt egykor, s ő azonnal rájött a nyelvi műveltségének hála:::)) , hogy mi van az üvegben. Az üvegben boldogan szunnyadozott 2 liter Újvidékről származó 98 %-os szesz. Eszembe nem jutott, amikor beloptam a spájzába, hogy szóljak neki a cirill betűkről:::))

 

Lányaim nem győzik mondani nekem hogy agy-kont-rol! anya! agy-kont-rol!!Neked is javaslom. A you tube-on több relaxációs gyakorlat elérhető- mondom ezt neked és nekem!! Tessék lányok relaxálni!! És azt mondogatni ellazultságotokban: van még remek orvos, van még remek kórház, rám várnak valahol..Hamarosan megtalálom őket...

 

Én Hévízen randizok- ha minden jól megy, augusztusban a rám váró remek dr.kal és a remek vízzel!!És addig relaxálok szorgosan.

 

Mert bizony mondom neked: vár rád is a kedves gyógyítós eg.ügy!!!!!

 

 

Higgy nekem!!!!!!!

 

Előzmény: Chopper63 (5838)