Törölt nick Creative Commons License 2015.06.06 0 1 93447

No, újraéled lassan a leválasztóm. Itt kell megköszönnöm Repítőnek a paralel.hu -s linket, küldtem emailt nekik hogy mit szeretnék, még a youtube-os linket is mellékeltem nekik, hát ... igen kellemesen csalódtam. Azt hittem simán elhajtanak ilyen kis mennyiséggel (25cmx150cm) Először is aki válaszolt, megkért hogy hívjam fel mert elmondana egy-két dolgot. Szabályos kiselőadást tartott a különböző anyagaikból. Aztán megkért hogy hívjam fel a raktárat, mert ilyen kis mennyiségű rendelésnél csak ők tudják megmondani, miből van "hulladék". De majd odaszól nekik, hívjam őket 10 perc múlva. 10 perc múlva a raktáros képben volt, még azt is tudta hogy leválasztó palástjához kell a cucc, és végülis az un. AXPET gyártotta aPET anyag lett a befutó, 2mm-es vastagságban. Úgy volt ahogy elmondták, szépen mindenféle erőlködés vagy reccsenés nélkül belehajtottam az APET-et:

 

Annyi csak a "baj" velük, hogy nem postáznak, csak személyes átvétel játszik (mondjuk lehet, hogy macerás is lenne ilyen kis mennyiséget épségben elküldeni, gondolom raklapnyi mennyiséget már megoldanának :-).

 

De ettől függetlenül csak ajánlani tudom őket annak, akinek ilyesmi anyagra van szüksége.

 

Az elszívó most kicsit pihen, esztergáltatnom kell "turbinalapát-fejet", csak fából ezt igen macerás lenne megcsinálni. Ezért vasaztam kicsit, ezt a nagyon hasznos de asztali körfűrésznek igen ingatag állványt ...

 

... cseréltem le erre, első rendes hegesztős projektem :)

 

 

 

Nagyon nem mindegy ... ezen akárhogy "rugdosom" a fűrészt, meg se nyekken, a B&D asztalon nagyon libegett. Régóta kijárt már neki egy rendes állvány. Mondjuk nem egy Rahed Lee féle minősített projekt, de csak megáll a lábán :)